Par darbinieku drošību COVID - 19 pandēmijas laikā

indutek-jauna-adrese

Par darbinieku drošību COVID-19 pandēmijas laikā

Ņemot vērā, ka koronavīrusa slimības Covid-19 izplatība sasniegusi globālas pandēmijas apmērus, Latvijas valdība 12.martā pieņēma lēmumu valstī izsludināt ārkārtējo situāciju līdz 2020.gada 9.jūnijam.
Lai efektīvāk ierobežotu slimības izplatību, no 25.marta tiek paplašināti un precizēti piesardzības un drošības pasākumi.
SIA Indutek LV ievēro valstī noteiktās prasības, ieviešot papildus drošības un higiēnas pasākumus gan uzņēmuma telpās, gan pie sadarbības partneriem:
Lai novērstu inficēšanās risku citu cilvēku veselībai, uzņēmuma telpas un noliktava ir slēgta klientiem un sadarbības partneriem. Indutek LV darbinieki strādā attālināti (maksimāli ierobežotas klātienes vizītes), kas uzņēmuma darbību neietekmē.
Uzņēmuma birojā un noliktavā ir izvietoti roku dezinfekcijas līdzekļi, kā arī tiek dezinficētas koplietošanas telpas un durvju rokturi, lai maksimāli  ierobežotu iespējamo vīrusa izplatību.
Izbraucam pie klienta tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Darbinieki, kuri dodas pie klientiem, tiek nodrošināti ar individuāliem aizsardzības līdzekļiem:
1.     roku dezinfekcijas līdzeklis;
2.     vienreizlietojamie gumijas cimdi;
3.     sejas aizsargmaska.